piramide zon

Bosnië heeft zo'n aantrekkingskracht op mij...

Ontdek meer over het land, het verblijf en de retraites

 We nemen je alvast mee op reis naar Bosnië. Geven je een gevoel van wat je gaat beleven - hoewel de échte beleving met geen pen te beschrijven is -. Alle zintuigen worden geprikkeld, je merkt fysieke verbetering en leert zoveel door de coaching én de wijze verhalen van de lokale bevolking.

Ontdek nu alvast op welke plekken je komt, hoe de accommodatie eruit ziet en reisverhalen van deelnemers. 


Retraite gereserveerd, vliegticket geboekt en nu...  

Voor de retraite connecten we al met elkaar en jij met jezelf. Wat maakt dat je meegaat? Wat wil je eruit halen voor jezelf? We plannen een videocall om kennis te maken en jouw intentie voor de retraite af te stemmen. Ernaar toeleven helpt je om meer uit de retraite te halen en bij de voorbereidingen. Je weet met wie je gaat, wat mee te nemen en reist eventueel samen.


Bosnië had zo'n aantrekkingskracht op mij, ondanks dat het compleet buiten mijn comfortzone was.

Pyramid Village visit the pyramids

Piramidevallei 

De plek waar het allemaal om draait. Het magische gebied waarin de 5 piramides, en andere bijzondere structuren, zijn gevonden.

59kubxljk

Ravnetunnels

Een tunnelcomplex met een helende serene energie en zuivere lucht. Een krachtige plek om tot jezelf te komen. 

Tumulus Vratnica

Kegelvormige heuvel in de omgeving van de Piramide van de Zon. Een krachtige energiebundel.

coaching Igor

Wat gaan we doen?

Nadat je letterlijk en figuurlijk geland bent in Bosnië, de accommodatie hebt bekeken en even een moment voor jezelf hebt gehad nemen we de tijd om met elkaar kennis te maken. Tijdens een welkomstdiner en daarna bij een kampvuurritueel. 

Tunnels van Ravne

De dagen beginnen veelal rond 7.30/8.00 met een wandeling en bezoek aan de Ravnetunnels. We kunnen dan voor de officiële openingstijden naar binnen. Dat geeft meer rust, privacy en 's ochtends is de impact groter omdat je nog dichterbij jezelf staat. In de tunnels kun je rondlopen, ergens gaan zitten of mediteren. De helende energie heeft een enorme impact op je fysieke en energetische lichaam. Vooral als je er in een korte tijd vaker komt. De eerste keer gaan we samen om het te ontdekken en te wennen aan de energie. Daarna mag je de bezoeken invullen naar waar jij behoefte aan hebt. 


Ervaren en ontdekken

Na dit ochtendritueel ontbijten we samen bij de accommodatie en daarna hebben we elke dag een ander programma. Bijvoorbeeld een workshop Life Awareness van Igor Turkusic. Igor is een super inspirerende man en een fantastische leermeester op het gebied van bewustzijn. Al het menselijk gedrag wordt gedreven door het streven om één of meer van de 6 menselijke behoeften te vervullen: zekerheid, betekenis, onzekerheid/variëteit, liefde/verbinding, groei en bijdrage. 

Ook een introductie tot Quantum Touch behoort tot de mogelijkheden. Met lichte aanraking in combinatie met verschillende ademhalings- en bewustzijnstechnieken met fysieke ondersteuning, beïnvloed je de levensenergie van het lichaam.  Je versterkt het “zelfgenezend vermogen van het lichaam”. De techniek is eenvoudig, maar de resultaten verbluffend.


Op pad naar bijzondere plekken

's Middags gaan we op pad. We beklimmen de piramide van de Zon, bekijken een blootlegging van de piramide van de Zon, gaan naar de piramide van de Draak, bezoeken Tumulus Vratnica, genieten van de zon op een terrasje. We wisselen dit af met tijd voor jezelf of voor individuele sessies. 

Waar verblijven we?

We verblijven in Visoko, een stadje op ongeveer 35 kilometer van vliegveld Sarajevo. Onze accommodatie ligt zeer centraal in de piramidevallei, op een rustige plek middenin de natuur.  We zitten vlakbij de Ravnetunnels en de piramide van de Zon, op loopafstand. Hoe mooi is het dat we 's ochtends kunnen wandelen naar de tunnels! 

De appartementen zijn recent gebouwd, comfortabel en netjes. Ze zijn geschikt voor twee of drie personen en hebben een eigen badkamer met douche. Als je het prettig vind is het ook mogelijk een kamer voor jezelf te hebben (wel tegen een toeslag).  In de tuin is een heerlijk terras, een gezamenlijke ruimte en een buitenkeuken. Je kijkt prachtig uit op de natuurrijke omgeving en de piramides. 

Deze afgelegen plek in de natuur, op slechts een paar honderd  meter van de tunnels van Ravne en aan de voet van de piramide van de Zon, geeft jou de gelegenheid om uit de prikkels van het alledaagse leven te stappen. Ga back to basic, even een paar dagen offline en kom helemaal tot rust. Geef jezelf de ruimte om weer contact te maken met de natuur, je eigen lichaam en intuïtie zodat je weer vrij, authentiek en met vertrouwen in het leven kunt staan.

Accommodatie
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Appartement
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Badkamer
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

diner retraite
Diner
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Ervaringen 

"Ik kan iedereen die op zoek is naar meer life awareness het body mind en soul event aanraden. Voor wie uit de ratrace wil stappen en tot rust wilt komen in de natuur dan is dit de plek. Igor is een super inspirerend, wijs en mooi mens en ik heb veel van hem mogen leren in mijn tijd bij de Pyramid Village. Bezoek ook de piramides en de tunnels, de energie die daar hangt moet je een keer ervaren."

spl3as9010
Leroy van Dapperen,

Almelo, Nederland

"I was amazed, exited and intrigued. I felt a sense of knowing, peace and had visions during my meditations. It was a confirmation that everything I do on my own path of ascension, is brining me to places where I need to be. If you wish to expand your consciousness, to raise your awareness, to re-connect with nature, with others, with yourself and the spirit that you are, you should visit the pyramids."

Sead Sasivarevic
Sead Sasevarevic, Sarajevo, Bosnië
"Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik kon verwachten van Bosnië, de pyramid village en de piramides. Hier ga je écht back to basic waardoor je hoofd de ruimte krijgt om volledig tot rust en in jezelf te komen. Igor is een super inspirerende man en een fantastische leermeester op het gebied van bewustzijn. Het 'Master of Life Awareness' LIVE Event met Igor is écht een dikke aanrader!"
2947gxowmrl
Nicolette Rueck,

Almelo, Nederland

diner piramide van de Maan

7-Daagse Zonnewende Retraite 

17 juni - 23 juni 2024

Nu voor € 949,-*

*De eerste betaling bedraagt € 599,-. Het resterende bedrag betaal je vlak voor de retraite. 

z40bao285

Ga offline bij de piramides in Bosnië

Ga back to basic, stap uit het dagelijks leven en kom volledig tot rust op een bijzondere krachtplek in het Bosnische berglandschap. Je verblijft met een groep gelijkgestemden in de gedeelde authentieke houten cabins van onze Pyramid Village, vlakbij Visoko, een plek die bekend staat om haar bijzondere piramides en haar krachtige energie. De Bovis waarden - 5.000 tot 284.000(!) negatieve ionen per vierkante centimeter - zijn goed voor o.a. stressvermindering, het immuunsysteem en je metabolisme. Ga mee op reis en je leven verandert!

Vragen?

Heb je een vraag die op onze website onbeantwoord blijft? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord om antwoord te geven op je vraag. Ons internationale team zal er alles aan doen om jouw retraite onvergetelijk te maken.