Pyramid Village Visoko Bosnië

Het voelt goed! Bosnië roept...  

Wil je nog meer weten? Of heb je een praktische vraag?

Laat je af en toe de weg wijzen.  Wij zijn met alle liefde voor een poosje jouw reisleider, op jouw eigen ontdekkingsreis naar je ware bestemming. De weg waarin wij geloven is offline, in stilte, in contact komen met jezelf. De juiste plek, coaching en de energie van een groep helpen daar enorm bij. Alles bij elkaar wijst het jou de juiste richting.  

______________________________

Ga offline en reconnect met jezelf.  Fysiek, mentaal, energetisch en 

spiritueel word je gevoed. Door te -zijn-

Deze retraite is een must voor wie

 in 1 week maximaal wil transformeren


openstaat voor een unieke back-to-nature ervaring


zin heeft in een persoonlijke ontdekkingsreis


zelfinzicht wil combineren met ontstressen en heling 


direct een yes voelt om naar Bosnië en dé piramides te gaan


optimaal krachtplekken wil ervaren

Mooie woorden van deelnemers 

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Voor altijd dankbaar 

'Ik ben veilig thuis aangekomen. Jullie krijgen allemaal de hartelijke groeten van mijn moeder en een oneindige bak liefde van mij. Ik zal voor altijd dankbaar zijn voor alles wat jullie mij gegeven hebben.'

Ms. Nameless
Add Your Stars
Bijzonder en fijn samenzijn
'Ik denk aan jullie lieve mensen. We hebben een zo'n bijzonder en fijn samenzijn gehad, is met geen pen te beschrijven. Ik ben zo dankbaar.'
Ms. Nameless
Add Your Stars
Impact is er steeds
'Het gaat goed nu. Zat de 1e week in Nederland nog echt in een bubbel. Nu weer terug in de realiteit. Merk dat ik veel rustiger ben. De impact van Visoko is er nog steeds.'
Ms. Nameless
Add Your Stars

Over ons

Seppe Meinders

Seppe

"Hallo, ik ben Seppe, de oprichter van OfflineRetreats. Mijn reis naar de oprichting van dit retraite platform begon in 2021 met een onverwachte ontdekkingstocht naar Visoko, Bosnië. Oorspronkelijk zocht ik slechts een plek om te ontstressen, maar wat ik vond was veel meer dan dat.

Mijn eerste bezoek aan de piramides in Visoko was bedoeld als een korte uitvlucht, een kans om te ontsnappen aan de dagelijkse rat race en om inspiratie op te doen. Wat begon als een solo-avontuur, transformeerde al snel in een diepe connectie met deze bijzondere plek. De warmte en tijd die de lokale mensen mij boden, de gesprekken en de energie van de omgeving, waren overweldigend.

Hoewel mijn eerste reis korter was dan gepland door ziekte, liet de ervaring een blijvende indruk achter. Ik keerde terug naar huis met een hernieuwde visie. Sindsdien ben ik vier keer teruggegaan, elke keer vergezeld door groepen mensen die op zoek zijn naar dezelfde transformatieve ervaring.

Ik heb gezien hoe levens veranderden: mensen die nieuwe besluiten namen, tot diepe inzichten kwamen en een pad vonden naar een meer vervuld leven. Visoko biedt een unieke combinatie van mysterie, energie, avontuur, natuur, authenticiteit, voortreffelijk eten, pure mensen en gezelligheid"
Kim Wissink

Kim

"Zo bijzonder hoe Bosnië op mijn pad kwam, het moest zo zijn. Nadat ik, na lang losweken, het besluit nam om mijn baan als manager marketing & communicatie op te zeggen - na 15 jaar bij dezelfde werkgever te hebben gewerkt - ontving ik een paar dagen later een berichtje van een vriendin. Iemand zocht een ‘marcommer’ om te helpen bij het organiseren van retraites en eventueel medepartner te worden. Yes! Dacht ik. En toen ging mijn hoofd in allerlei mitsen en maren. Gelukkig was de yes zo sterk en heb ik contact gezocht met diegene; Seppe. Vier weken later zat ik in Bosnië, of al places, en beleefde ik een magische retraite. Sinds september 2023 organiseren we samen retraites.


Februari 2023 nam ik voor het eerst deel aan een retraite in Zeeland. Een mooi weekend dat me zeker dingen bracht. Voor het eerst sinds jaren alleen op pad, mijn gezin loslaten én ervaren dat dat prima kan, emotionele ontlading tijdens ademwerk, een massage die het nodige losmaakte en terug naar mezelf. Ook zag ik heel goed wat anders kon. Voor mij persoonlijk als in de algemene organisatie. Deze ervaring en mijn ervaring met het organiseren van grote events zet ik in bij de organisatie van de retraites naar Bosnië. Want ik gun iedereen eenzelfde ervaring en ik geloof echt dat bewust -zijn- jou én de mensheid verder brengt. Daar draag ik graag aan bij.."
diner piramide van de Maan

6-Daagse TransformatieRetraite 

28 augustus - 2 september 2024

Nu voor € 949,-*

*De eerste betaling bedraagt € 599,-. Het resterende bedrag betaal je vlak voor de retraite. 

z40bao285

Ga offline bij de piramides in Bosnië

Ga back to basic, stap uit het dagelijks leven en kom volledig tot rust op een bijzondere krachtplek in het Bosnische berglandschap. Je verblijft met een groep gelijkgestemden in onze Pyramid Village, vlakbij Visoko, een plek die bekend staat om haar bijzondere piramides en haar krachtige energie. De Bovis waarden - 5.000 tot 284.000(!) negatieve ionen per vierkante centimeter - zijn goed voor o.a. stressvermindering, het immuunsysteem en je metabolisme. Ga mee op reis en je leven verandert!

Vragen?

Je mag altijd contact met ons opnemen voor je vragen. Of als je graag onze eigen verhalen wil horen over onze trips naar Bosnië. En we brengen je met alle liefde in contact met een deelnemer aan een van de eerdere retraites. Dus app, bel of mail ons gerust. En heb je een praktische vraag, kijk eens bij de FAQ.

info@offlineretraites.nl 

Kim 06-12027338